Hier volgt wat info dat belangrijk is om te weten voor jouw afspraak:

Je kan maximaal een maand van te voren jouw afspraak boeken. Als er geen plekjes meer vrij staan in de online agenda, dan betekend het dat ik volgeboekt ben of dat de agenda voor de nieuwe maand nog niet open staat.

De meeste maken ruim een maand van te voren een afspraak bij mij. Uiteraard kan het voorkomen dat je jouw afspraak vergeet of dat je inmiddels elders een afspraak hebt kunnen bemachtigen. Om evt last minute afzeggingen of no shows te voorkomen het volgende:

Zorg bij het maken van jouw afspraak het juiste nummer invult. Ongeveer een week van te voren stuur ik jou een herinnering via whatsapp. Hier dien je ter bevestiging te laten weten of je nog op jouw afspraak komt. Als ik dezelfde dag nog niets hoor, dan vervalt jouw afspraak en gaat het door naar de volgende.

Ik werk vanuit huis. Op de eerste verdieping van mijn woning heb ik mijn salon. Dit betekend dat je wel een trap naar boven moet. Als je slecht ter been bent, dan is dit helaas niet te doen.

Verder is het belangrijk dat je zo veel mogelijk met jou haar los komt. Het haar dient droog te zijn. Je mag gewoon producten gebruiken in het haar, maar zorg er voor dat het niet te lang geleden is dat het haar gewassen is(heel vet haar) Dames die een hoofddoek dragen, mogen hun haar gewoon vast laten als het niet anders kan, dat geld ook als je sowieso niet anders kunt.

Heb je nog vragen stuur me een berichtje via het contact formulier of via info@karimamaaktkrullen.nl